There was an error in this gadget

Friday, September 2, 2011

Saya Merepek

Assalamualaikum..

happy SEPTEMBER,salam SYAWAL,MERDEKA to Malaysian :)

seperti biasa,bangun pagi,cuci muka,gosok gigi dan mandi.
da wangi2 baru bole update pesbuk,stalker blog sendiri,
blog orang lain juga..nyeehehe

tengok orang lain punye blog,entry sampai 3,4,5 dan 6..
sendiri punye ?! satu pun susah.. padahal idea nak update entry
kemain banyak.. inilah akibat penyakit malas -_-

apekah ubat penyakit malas ? pasti la ubat rajin..
yaa.. pandai nye kamu semua.. sengal nye saya..
apekah ubat rajin ? owh.. mind set yang positif kot..
tahukah kamu semua ? tak tahu.. saye juga tak tahu.. miahaha

hokeh.. stop merepek ! fokus !
yaa... Fokus ! mind set ! usaha tangga kejayaan !
saya manusia rajin ! ulang 3x ( lebih pun bole )
diikuti dengan perbuatan !

Alhamdulillah.. followers pun semakin bertambah..
terima kasih korang.. korang memang cantik dan kacak !
betul.. tak tipu :)

oleh itu,saye akan cube menjadi rajin dengan sentiasa meng update
blog saye tanda terima kasih saye kat korang.. yeah :D
saye akan cube mengasah bakat saye dalam bidang membebel
dan merepek.. harap korang tak berhenti mem follow saye yeh :)
terima kasih tak terhingga.. Allah saje mampu membalas nye..

dengan ini saye mengakhiri entry kali ini..
yang buruk semua dari saye,
yang baik2 belaka semua dari Allah..

selamat hari raya aidilfitri.. maaf zahir & batin..
jemput la datang ruma yeh :D

1 comment: