There was an error in this gadget

Wednesday, July 27, 2011

Hello 55kg..

Bismillahirrahmanirrahim.. Assalamualaikum..

ehehe...lame tak update blog.. and this is first and last update untuk bulan ni..
lately ni agak busy..kesihatan pun kurang baik.. demam,batuk,selsema,sakit tekak
datang dan pergi sesuke hati..mane taknye..esok pagi elok,malam kang sakit lagi..
malam kang elok,pagi kang sakit lagi..begitulah seterusnye.. T^T

55kg ?!..hehehe..senyum sampai telinge nih.. ye.. 55kg..
bulan lepas 57kg kan.. sekarang da 55kg,turun lagi 2kg..
ok la tu kan..turun jugak dari tak turun langsung..
mungkin sebab demam kot.. tak jugak..
demam ke tak i tetap makan..cume macam biase la..
i makan nasi sekali je..kuantiti yang sikit,malam i tak makan ape2..
kalau lapar sangat pun i minum air panas,milo ke nescafe ke..

losyen yusmira pun i masih pakai.. Alhamdulillah..kurang 2 inci,38" !
dulu size 29,sekarang 28 --> senyum meleret - leret lagi ni.. :)
tapi target i size 27.. insyaAllah..usaha tangga kejayaan !

4 hari je lagi da masuk bulan ramadhan..
so target turun lagi 3kg mungkinkah tercapai ?! :)
kite same2 la ye tunggu dan lihat..

salam ramadhan... sekian.

anyway..berikut adalah snap pic while Pesawat and friends take off to JB



                                                     Pesawat.



                                                     Gabba - Gabba.



                                                     Bagak from Statik.



                                                    Reza from Love Me Butch.



                                           Love Me Butch * tataw sape name dia :p



                                      Herda and Juhana * dorang takde band..hehehe



                gambar ini tiada kena mengena dengan pesawat and friend.hehe