There was an error in this gadget

Tuesday, January 25, 2011

A person with two face !

manusia jenis ini memang patut kite hindari.
alkisah aku bole pulak berjiran dengan manusia jenis ni.
Astagfirullahalazim.. buruk perangai nauzubillah..
depan aku tersengih sengih,tersenyum senyum,
baik tahap makhluk lindungan Tuhan !
belakang aku.. ya Ampun..
moga Allah ampun kn dosa dia dan aku
yang sedang mengumpat dia..
ikot kan ati aku ni,nak aje aku baling ape2
kt muka dia..
pakkal la ade bos dia yg bole tahan la 'comel' nye.
sekali dia hempuk aku mau patah riuk.
ini dua makhluk dah lame aku anggap
tembok tak bernyawa tapi kadang2 tu
tembok tak bernyawa ni amat2 la menyakitkan
mate.. hadooii..
sabar la aina ye.. sabar itu separuh dari iman
( = __ = )

Friday, January 21, 2011

ber BLOG plak :p

siap da blog saye..sesempoi mungkin supaya x mengusut kn saye & followers.
ade banyak story nk post tp kerana kepenatan menwujud kn blog yg x berape nk susah ni,
 *tp pd saye susah -_-" *
jadi saye cume nk berkongsi betape saye penat menwujudkn blog nie.. suke,bace..x suke,ade saye kesah..:p
credit utk blog kawan2 & bukan kawan *hehe* kerana menjadi tempat rujukan saye.
setelah bangun,tido,bangun,tido dan bangun pada keesokan nye baru la blog nie siap..hehe
sape2yang mengenali saye dan da follow atau ter follow sila jangan jumpe dan beritahu saye..saye akan malu untuk
update beberape minggu lame nye..jadi jika kalian mahu saye sentiase bercerita,bace jela..xyah kecoh2..
sekian terima kasih.
akan kembali dengan story2 x berape menarik -_-