There was an error in this gadget

Wednesday, September 28, 2011

owhh..hari rabu rupanya hari tanpa kata-kata..

assalamualaikum...

setelah men ' stalker ' blog orang,baru saya tahu rupanya hari rabu ialah hari tanpa kata-kata..


hasil curi dari album gambar kawan-kawan di facebook # peace no war ;D

sekian,wassalam..

Tuesday, September 27, 2011

it's my birthday !!! # part 2

ok.. ini pula kejutan kedua..
dari cik wawa # blood,kakton,manjer,em # i call them sister :)


camera henpon tak best,tapi tak penting pun.. yang penting moment tu.. ;)


 mastermind nye # kakton :)


konco2 nye # manjer,wawa & efa :)


 baby amani,actually mummy nye pun ade..oleh kerana gambo nye tak clear,tak dapat upload :(


blood,sister,baby,bff.. very2 thank you,tensalot,lots of thank..thank you so much.. Lots Of Love from trully me.. :)

sekian.

it's my birthday !!!

Assalamualaikum...

yo2.. go shawty.. it's my birthday.. we going to party like..
it's my birthday.. and you that 24th sept is my birthday..
* in da club,50 cent # ok.. lirik i da tuka sikit..nyehehehe


birthday cake yang ke 27,heart shape gitu.. ;)

tensalot mama,angah,cik iza,tok ayah,tok mak,tok mami,ibu..
dan sape2 yang ade kat ruma tok ayah aritu..
lots of love <3

sekian,wassalam..

Friday, September 2, 2011

Saya Merepek

Assalamualaikum..

happy SEPTEMBER,salam SYAWAL,MERDEKA to Malaysian :)

seperti biasa,bangun pagi,cuci muka,gosok gigi dan mandi.
da wangi2 baru bole update pesbuk,stalker blog sendiri,
blog orang lain juga..nyeehehe

tengok orang lain punye blog,entry sampai 3,4,5 dan 6..
sendiri punye ?! satu pun susah.. padahal idea nak update entry
kemain banyak.. inilah akibat penyakit malas -_-

apekah ubat penyakit malas ? pasti la ubat rajin..
yaa.. pandai nye kamu semua.. sengal nye saya..
apekah ubat rajin ? owh.. mind set yang positif kot..
tahukah kamu semua ? tak tahu.. saye juga tak tahu.. miahaha

hokeh.. stop merepek ! fokus !
yaa... Fokus ! mind set ! usaha tangga kejayaan !
saya manusia rajin ! ulang 3x ( lebih pun bole )
diikuti dengan perbuatan !

Alhamdulillah.. followers pun semakin bertambah..
terima kasih korang.. korang memang cantik dan kacak !
betul.. tak tipu :)

oleh itu,saye akan cube menjadi rajin dengan sentiasa meng update
blog saye tanda terima kasih saye kat korang.. yeah :D
saye akan cube mengasah bakat saye dalam bidang membebel
dan merepek.. harap korang tak berhenti mem follow saye yeh :)
terima kasih tak terhingga.. Allah saje mampu membalas nye..

dengan ini saye mengakhiri entry kali ini..
yang buruk semua dari saye,
yang baik2 belaka semua dari Allah..

selamat hari raya aidilfitri.. maaf zahir & batin..
jemput la datang ruma yeh :D