There was an error in this gadget

Tuesday, May 22, 2012

UPDATE =)

Assalamualaikum.. kalau tak jawap dosa,kalau jawap sayang.. #ye,bajet MariaElena.. so?! i admire dia ok =3

whooaaa.. agak berkurun jugak tak update,tak buka,tak ape2 lagi la berkait ngan blog ni..huhuhu.. asyik dok pikir nak update ape ek.. last2 i tak update ape2 pun.. =|

first reason i nak ade blog konon2 nak story how awesome my life is.. #walaupun tak berape nak awesome sangat T^T

tapi bile pikir2 balik.. why don't i jadi kan my blog ni as my diary.. beside i memang suke tulis diary tapi lame da tak tulis diary sebab dorang suke curi my diary.. #dorang tu also known as mama,adik2 dan kawan2 -_-"

so..alang2 da dorang suke nak bace my diary.. why don't i taip je terus kat blog..then dorang bole bace ramai2 sambil makan kuaci..hahaha.. suke??

kalau dulu kan bile da tulis panjang2 kat diary tu,starting tu tulisan kemain lawa lagi.. bile da ujung2 tu,da penat kan..tulisan da bertukar..sendiri nak bace pun tak paham..huhuhu.. tapi sekarang tidak lagi.. zaman da canggih kan..sume di hujung jari..taip la kau sampai lebam..ngee

ehem ehem.. ni kire azam baru la kan.. so, i da decide to make this blog as my diary.. this is the place i share my life story,my feeling,my opinion and all about me.. suke bace,tak suke ignore je.. takde unsur paksaan + ade saye kisah.. hahaha,peace

till then..wassalam.. MariaElena kate banyak2 minum air suam..hehehe



2 comments: