There was an error in this gadget

Tuesday, November 15, 2011

NAK JADI MACAM MEREKA.


assalamualaikum.. kalau tak jawap dosa,kalau jawap sayang #bajet maria elena lagi,kehkehkeh

tertanya-tanya kan siapa gerangan sweet couple ni.. dengan ini saya memperkenalkan David&Hilary.

macam mane saya bole jumpe mereka??? sebenarnya saya attend satu wedding yang giler grand berlangsung di danga bay,semoga mereka kekal bahagia hingga akhir hayat hendaknya..
sedang asyik tengok akad nikah tu,saya dan bff sekalian ditegur mesra sweet couple ni..
macam-macam dorang tanya pasal adat-adat nikah melayu,islam ni..
sambil tanya-tanya tu dorang bercerita jugak la pasal dorang..
actually dorang ni berasal dari australia dan dorang datang ke malaysia menaiki boat!
terperanjat tak?kan..dengan kudrat dorang yang da macam atuk&nenek kita,sape sangka dorang bole sampai ke malaysia..dan lebih terperanjat lagi,dorang da tak balik australia sejak jun'2010..

seronok kan?.. sejauh ni dorang takde masalah pun kat laut,lanun mahupun manusia sekalian..
dorang percaya kalau kita baik dengan orang,orang pun akan baik dengan kita..what you give,you get back..wawawee

ada lagi yang best tentang dorang ni,dorang tak pernah risau pasal duit pun,tak perlu hidup mewah,duit untuk makan je..duit bukan segalanya,duit mungkin boleh beli segalanya tapi bukan kebahagiaan..

tengok dorang rase tak sabar nak tua,nak pegi haji,holiday,keliling dunia..dengan suami..whooaa :p

till then,work hard and be nice,smile peeps.. ;)
berikut adalah gambar-gambar yang sempat saya capture dengan bff..enjoy :)

ehem,ehem..ade macam anak beranak tak?takde..memangla takde..kahkahkah :p

1 comment:

  1. insya allah...kamu akan jadi seperti mereka kelak
    amin

    ReplyDelete